NYE WEBSITE LOOK, SAMME KVALITETSPRODUKTER - GRATIS DOMESTISK STANDARD FRAKT PÅ ALLE BESTILLINGER!

Om os

Historien bag Ecuadan

 

Mennesker mødes og sød musik opstår – er der et ordsprog der siger. I vores tilfælde blev det til mere end det. Efter et besøg i landsbyen Otavalo i Ecuador, hvor både vi og vores 3 døtre blev fuldstændig tryllebundet af de lækre tekstiler fremstillet af de lokale Otavaleños-indianere, besluttede vi os nemlig for at etablere firmaet Ecuadane. Navnet som symboliserer vores henholdsvis ecuadanske (Catys) og danske (Nicolais) baggrund.

Lysten til at udbrede de unikke, håndvævede produkter til resten af verden var stor – men vi så også en spændende mulighed i at kombinere det traditionelle sydamerikanske design med det enkle, nordiske udtryk. Afgørende var det også, at al produktion foregik med den største respekt for miljøet og at alle tekstiler hovedsageligt var baseret på genbrugstekstilfibre.

En drøm er blevet til virkelighed og i dag kan Ecuadane tilbyde den kvalitets- og miljøbevidste forbruger en serie af både bæredygtige men også lækre og bløde plaider og ponchoer – og planen er at der skal komme flere produkter til. Ecuadane drives i dag som et familieforetagende, som også vores børn er en stor del af.

Vi er så taknemmelige for muligheden for at udbrede Otavaleños-indianernes produkter til hele verden og har derfor besluttet os for at give noget igen. Derfor giver vi 5-10% af overskuddet tilbage til Ecuador og forskellige humanitære tiltag såsom børnehospitaler, skoler osv.

 

 

Søg i vores butik