Privatpolitik - Ecuadane Danmark
z Search
z

Search

    z
    z

    Privatpolitik

    Læs vores privatpolitik

    Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

    Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

    I forbindelse med dit køb hos Ecuadane.dk ApS har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

    Dit navn
    Din adresse
    Din e-mailadresse
    Dit telefonnummer
    Dine betalingsoplysninger

    Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Oplysningerne gemmes i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

    Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma med henblik på levering af dine indkøb.

    Behandling af personoplysninger – samtykke

    Hvis du har sat kryds i boksen ”Hold mig opdateret om nyheder og eksklusive tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

    Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@ecuadane.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

    Datasikkerhed

    Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt (dit køb) eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

    Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

    Vi anvender tredjeparter bl.a. til behandling af dine betalingsoplysninger (Nets) og til håndtering af dine køb (Shopify). Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

    Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

    Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til 

    Ecuadane.dk ApS
    Tlf.: 25 59 90 22
    E-mail: info@ecuadane.dk

    Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

    Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

    Dine oplysninger vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare.

    Hvis du ønsker at klage over Ecuadane.dk ApS behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.